Rólunk

Kik vagyunk mi?

Mi egy 2000-es években "alakult" kicsiny csapat vagyunk, akik tanulgatjuk a nagyvilágot. Szeretünk programozással foglalkozni, de szabadidőnkben a számítógépes játékoknak sem mondunk nemet, hobbyként a sakk és egy-egy jó kis túra is helyet kap. Továbbiakat hamarossan a gombra kattintva olvashatsz.

Hamarossan!

120+

Elkészült projekt

530+

Elégedett felhasználó

200+

Aktív tag

2000+

Pohár kávé

Amire büszkék vagyunk:

Legfrissebb befejezett projektek

2019, március

Weboldal nagy átalakítása

Igazán érett már a weboldal teljes design és funkcionalításának a felújítása, így el is kezdtem ezt. Első körben szépen lassan, ahogy munka mellett időm engedi a designt alakítom át. Kezdetben a főoldal majd késöbb az egyéb oldalak is felujításra kerülnek, mint a galéria, a blog illetve a bejelentkezés-regisztráció stb. Ezután szeretném kicsit az oldalnak a funkcionalítását is bővíteni, hiszen lesz egy új blog író is, aki teljesen más kategóriában is fog írni mint én. Így kellenek majd új kategóriák is. Továbbiakat hamarossan a gombra kattintva olvashattok.

Hamarossan

2019, Január

Discord Bot

Régóta szerettem volna egy olyan Discord botot, amely minden szerepet betölt amire csak igény adódik a szerveremen. Gondolok itt a moderállástól a zenelejátszáson kersztül a játékokig mindenre. Nos ez el is készült bár mindig van rajta mit finomítani hibajavítások és további parancsok hozzáadása, de ezeket leszámítva elkészültnek mondhatom végre és ami a legjobb hogy Steve-nek köszönhetően folyamatossan tudom futtatni egy igen erős vps-ről.

Hamarossan